webnyhedsbrev
tirsdag den 6. april 2021
Kære [subscriber:firstname | default:reader]

Der kommer efterhånden flere og flere foreninger ind på Frøslev Skole, hvilket er ualmindelig dejligt, da det giver liv på skolen og i byen.

Det giver også håb for, at Frøslev Skole ender med at blive det "foreningshus", som vi drømmer om.

Nøgler

Bestyrelsen for Frøslev & Omegn overtog alle nøgler og nøglekvitteringer til Frøslev Skole kort tid efter sprogskolen forlod stedet. Det betyder, at vi nu administrer alle nøgler, både dem der er udleveret af Morsø Kommune og af borgerforeningen.

Vi er dog ved at løbe tør for nøgler og derfor beder vi venligst alle jer, der har fået udleveret en nøgle til skolen, som I ikke bruger jævnligt, om at indlevere denne. Det er altså ligegyldigt, om du har fået udleveret nøglen fra Morsø Kommune eller borgerforeningen, alle nøgler skal afleveres til borgerforeningen.

Når du afleverer din nøgle, får du en kopi af nøglekvitteringen.

Skriv eller ring for en aftale om tilbagelevering af din nøgle til:
Ellen Margrethe Futtrup,
Elsøvej 255,
tlf. 25 31 73 83.
post@froeslevmors.dk (eller besvar blot denne mail)

Lån af nøgle

Er du medlem af borgerforeningen og ønsker du at låne et lokale på skolen, eller har du bare brug for at kunne komme ind, er der ALTID mulighed for at låne en nøgle til skolen.

I "gamle dage" kunne man låne en nøgle i Brugsen, men nu skal du kontakte en af de to nøgleudlånere (helst som minimum dagen før) som er:
Casper
Casper Christensen
Frøslevkær 7
Tlf. 61 78 42 83
Futte
Ellen Margrethe Futtrup
Elsøvej 255
Tlf. 25 31 73 83
De personer, som har fået ”bevilget” en nøgle, må i begrænset omfang udlåne deres nøgle efter de gældende retningslinjer.
.
facebook website email 

Vi minder jer om, at ALLE kan få indlæg med i nyhedsbrevet, når det har relevans for områdets borgere. Det kan være en holdning, en idé, en opfordring eller noget helt andet.
Har du et arrangement, som er relevant for borgerne i Frøslev, Mollerup og oplandet og/eller som foregår i området, vil redaktionen meget gerne vide det, og hjælpe med at sprede budskabet.
Dette gælder både for privatpersoner, klubber, foreninger, erhvervsdrivende osv.