Frøslev Skole

Frøslev Skole er det nye foreninghus, medborgerhus og erhvervshus på Mors. Det huser 23 foreninger og tilbyder lokaleleje og kursusfaciliteter til virksomheder og danner ramme om lokale borgerarrangementer.

Støttet af LAG Thy-Mors

Frøslev Skole ligger lige midt i Frøslev og var byens folkeskole indtil 2012. Herefter blev flere lokale skoler lagt sammen og flyttet til Vils. Den gamle skole har siden lagt lokaler til en sprogskole, været testcenter under coronapandemien og bruges desuden af øens foreninger, en række idræts- og motionshold, to veteranklubber samt byens børnehave og private dagplejere.

Men skolen har potentiale til meget mere!

Nye tider

I 2020 påbegyndte en arbejdsgruppe under borgerforeningen et opfattende arbejde med at renovere og nytænke brugen af skolens lokaler, så Frøslev Skole i endnu større grad kan være et forenings- og medborgerhus for trivsel og fællesskab i byen.

Bestyrelsen for borgerforeningen Frøslev & Omegn står som ansvarshavende over for kommunen og tager sig derfor af praktiske tiltag i og omkring skolen.

Hvem må bruge skolen?

Borgere, som er medlem af Frøslev & Omegn, må bruge lokalerne, så længe de overholder de retningslinjer, der er udstedt. Retningslinjerne er primært oprettet for at give alle medlemmer ensrettede muligheder og for at undgå, at lokalerne bliver brugt til større fester, hvor forsamlingshuset vil være det oplagte valg.