Arbejdsgruppen for Frøslev Skole

Vi er fem frivillige borgere i Frøslev og Mollerup i arbejdsgruppen. Vi koordinerer arbejdet med at renovere og omdanne Frøslev Skole til et aktivt og tiltrækkende forenings- og medborgerhus.

Vi tager os af store såvel som små opgaver med skolen. Lige fra at tjekke om der er smadret en rude, til at søge fonde om at bygge et handikaptoilet.

Arbejdsgruppen fungerer desuden som bindeled mellem kommunen, borgerforeningen og andre interessenter.

Medlemmer af afbejdsgruppen

Verner Jensen bor i Frøslev og er pensionist.

”For mig og for området er Frøslev skole et vigtigt projekt, som kan skabe liv og aktiviteter i området og er med til, at skabe interesse for Frøslev og området.”

Anders Kobberø bor i Frøslev, er indehaver i Videotjenesten og arbejder som sælger hos Garant.

”Jeg synes, Frøslev Skole-projektet er vigtigt, fordi vi har mulighed for at få et fyrtårn for fællesskab her i Frøslev og omegn. Et fællesskab mellem alle husets aktører/foreninger og borgere i Frøslev og Mollerup.”

Anni Bovbjerg Nørgaard bor i Frøslev og arbejder ved Morsø Hjemmepleje.

”Da Frøslev Skole stod for nedlukning i 2012, mistede vi en stor og vigtig del af vores bybillede. Jeg håber, at vi med dette projekt atter kan få liv i vores gamle skole som et midtpunkt, når mennesker mødes i alle aldre.”

Mette Bærbach Bas bor Mollerup og arbejder som tekstforfatter og oversætter.

”Jeg glæder mig til at se drømmene og visionerne blive til virkelighed. Skolen fungerer jo allerede som et mødested, og det skal vi bare have meget mere af!”